Szállítás & Csomagolás

Fizetési módok

Online bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetések választásod alapján a SimplePay, PayPal vagy a Stripe rendszerén keresztül valósulnak meg, mellyel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházunkban. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni a bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. A bankkártyás fizetés a vásárló részére ingyenes, nincs felára.

A fizetéshez használható bankkártyák:

 • Mastercard vagy Maestro
 • Visa vagy Electron

  Utánvétel

  Az árut kiszállításkor, a futárnál is kifizetheted készpénzzel vagy bankkártyával.

  Házhoz szállításnál átvételkor történő fizetés során külön pénzkezelési díjat nem számítunk fel. Ellenben át nem vett csomagok esetében, elállási jog érvényesítése esetén bruttó 2343 Ft költséget számlázunk.

   

  Szállítási módok

  GLS futárszolgálat

  A megrendelt csomag kiszállítása az általad megadott címre.

  A küldemények kiszállítása a rendelés beérkezését követő 1-3 munkanapon belül történik, amennyiben a megrendelt termék(ek)-ből van elérhető készlet. A beérkező rendeléseket automatikusan regisztráljuk és a csomag összeállítása után átadjuk a futárszolgálatnak. A kiszállítást az GLS reggel 8 és 17 óra között végzi. Minden rendelést időkapus extrával küldünk, mely lehetőséget biztosít az átvétel napjának és időpontjának egyeztetésére.

  Belföldi címekre történő szállítás esetén 15.000 HUF felett a kiszállítás INGYENES. Szlovákiai címekre történő szállítás esetén a kiszállítás 25.000 HUF felett INGYENES.

  FoxPost csomagautomata

  A küldemények kiszállítása a rendelés beérkezését követő 3-5 munkanapon belül történik, amennyiben a megrendelt termék(ek)-ből van elérhető készlet. E-mail értesítést küldünk a feladás napján, ezért kérjük, hogy olyan elérhetőségeket adj meg, melyet rendszeresen nézel és így biztosan értesülsz majd a csomag várható érkezéséről is.

  Belföldi címekre történő szállítás esetén 15.000 HUF felett a kiszállítás INGYENESCsak Magyarországon belül elérhető!

   

  Packeta csomagpont

  A küldemények kiszállítása a rendelés beérkezését követő 3-8 munkanapon belül történik, amennyiben a megrendelt termék(ek)-ből van elérhető készlet. Webáruházunk e-mail értesítést küld a feladás napján, ezért kérjük, hogy olyan elérhetőségeket adj meg, melyet rendszeresen nézel és így biztosan értesülsz majd a csomag várható érkezéséről is.

  Belföldi címekre történő szállítás esetén 15.000 HUF felett a kiszállítás INGYENES. Szlovákiai címekre történő szállítás esetén a kiszállítás 20.000 HUF felett INGYENES.

  Személyes átvétel

  Lehetőséged van a rendelésedet személyesen is átvenni Budapesten, a 1102 Ónodi u. 4-6. cím alatt. Amennyiben ezt a szállítási módot választod, a rendelésed rögzítése után felvesszük veled a kapcsolatot!

   

   

  Szállítási idő

  A Budapesten készleten lévő termékeket 1-2 munkanapon belül átadjuk a kiszállítást végző partnerünknek.