Rólunk

 

Küldetésünk, hogy vásárlóink magabiztosabbak legyenek ékszereink által és lehetővé tegyük, hogy egyedi, zseniális módon fejezzék ki önmagukat. A kollekció darabjait úgy állítottuk össze, hogy a lehető legtöbbféleképpen lehessen kombinálni és viselni termékeinket, így alkalmakra és hétköznapokra is megtalálod nálunk a tökéletes ékszert.

 

A LYANA-nál szeretnénk megtartani a luxus hangulatot megfizethető áron. A kiváló minőségű termékek, és az ügyfelek hosszú távú elégedettsége a legfontosabb számunkra! Ékszereink kivétel nélkül antiallergének, így érzékeny bőrűek is bátran viselhetik.

 

 

Termékeink cirkónia (gyémánt stimuláns) kristályokkal vannak díszítve, amelyek majdnem olyan csillogóak, mint egy igazi gyémánt. Ékszereink nagy része 925 Sterling ezüstből készül, amely 92,5% -ban tartalmaz ezüstöt, és 7,5 %-ban valamilyen ötvözetet, általában rezet, vagy cinket. Ezeknek a hozzáadott fémeknek köszönhetően a sterling ezüst jóval erősebb és tartósabb. Ezüst ékszereink 18 karátos sárgaarany vagy ródium bevonattal vannak ellátva. Ezen kívül a LYANA-nál kapható aranyozott (sárgaarany vagy fehérarany bevonatú) nemesacélból készült ékszer is, amely szintén tartósságáról ismert, mindennapi viseletre lett tervezve. Az aranyozott és ródiumozott ékszereink tartóssága hosszú, ez azonban attól is függ, hogy a tulajdonos hogyan viseli őket, és azt javasoljuk vásárlóinknak, hogy szeretettel és odafigyeléssel bánjanak LYANA Ékszereikkel. Az ékszerek gondozásával kapcsolatos további információért javasoljuk, hogy tekintsd meg "Ékszerápolási útmutató" oldalunkat. Reméljük Nektek is tetszeni fognak termékeink, és örömmel teli, boldog pillanatokat okozhatunk számotokra.

 

 

Bármilyen kérdésed van, kérjük, írj nekünk az contact@lyana.hu e-mail címre, vagy keress minket az Instagramon / Facebookon.

 

Köszönettel: